lördag 14 september 2013

Trötter..

Var igår på en riktigt rolig fest, Tehy hade 10 årsjubileum efter att vi fått avtalsrätt efter en långdragen strejk. Festen var i Alandica med en massa program. Dunderdans, modevisning och stand up comedy. Jätteskoj! Kvällen avslutades såklart på stadshotellet. Rätt sliten idag kan jag meddela. Gårdagens outfit :) 


Idag har vi varit ut med båten till en holme så hundarna fått springa av sig lite. Amme och Axl drog iväg med en gång men Ture ville inte gå så himla långt från oss. Så han höll sig rätt nära oss och jagade lite flugor, simmade och fångade tång. Underbart härlig dag. 






Amme i sin nya flytväst. Visst är den fräsig! 

Igår hade vi planeringsdag på jobbet. Vi hade en föreläsare som föreläste om samarbete, kommunikation och arbetsglädje. Jättebra föreläsning! 
Vi diskuterade lite om attityder och hon gav oss ett tips för att förändra vår attityd. Varje dag ska jag skriva ner tre bra saker i livet och tre bra saker i jobbet. Detta ska göras i 21 dagar och förhoppningsvis ska detta ändra attityden till det bättre. Jag antar utmaningen och kommer att skriva detta här på bloggen. 

Livet: Vila, samlat energi och lycka att bara få sitta och ha det bra. 

Jobbet: (blir från igår) Nystart, inspirerande och glädje 

Vi skrattade så mycket på jobbet igår. Det är så härligt att se alla människor sitta där och asgarva och faktiskt få kommunicera om annat än arbete en stund. Känns som att gruppen börjar bli mera samlad igen och vi vill göra saker tillsammans, en mycket bra känsla som jag tror kan förstärka förtroende för varandra. 

Ökat förtroende  -> ökat tempo -> minskade kostnader 







3 kommentarer: