tisdag 10 april 2012

Tråkig tisdag fast det känns som en måndag.

Trist dag. Dåligt väder, mannen har farit på jobb och jag har PMS. Till råga på allt har jag gått upp de där två kilona jag tidigare gick ner. SUCK! Tröstade mig med lite sushi till middagen. :)

Gårdagen var bättre så jag tror vi inriktar oss på den. Var och red till Aftonsol. Red Escort och det gick riktigt bra. Han är verkligen en riktigt trevlig häst. Man jobbar så attans och till slut så ger det sig och det känns som man flyger fram i ridhuset. Underbar känsla. Var lite dammigt i ridhuset denna gång. Hostade rätt illa igår, C. undrade om jag hade blivit förkyld på den korta stunden vi var isär.

Idag har vi äntligen kunnat bestämma vår semester! Nu är den spikad, 11 juni och 4 veckor fram har jag semester. Det betyder att det bara är två månader kvar till semester! Det betyder oxå att det inte är så länge kvar till att hämta hem Ture.

Ska skriva tenta nästa fredag i min skärgårdsskepparkurs. Hoppas att det går bra men måste verkligen börja plugga nu. Är bara så himla tråkigt att läsa sjöregler!

Så, hej till nästa gång.

1 kommentar:

  1. ooo är det dags för examen snart!
    Spännande! Det kommer gå finfint!
    kram kram // Alexandra

    SvaraRadera