torsdag 22 augusti 2013

Bränn bh:n?

Hade en liten utrensning idag i bh lådan. Har massa trasiga, urtvättade och obekväma bh:ar som bara måste bort. Så, den lilla högen blev såhär


Några stycken som åkte i soporna. Istället har jag inhandlat några nya på Grace och Bra. De är bekväma OCH snygga. När rensade du senast? 

Tidigare idag damp dessa ner i postlådan


För att det ska bli roligare att handla har jag nu en "matbok". Där ska vi (i alla fall planerat så) skriva ner allt vi behöver hem till nästa gång vi handlar. Sen är det meningen att den som handlar TAR MED SIG matboken för att se allt som är uppskrivet. Det återstår att se om vi kommer ihåg den. Fin är den att titta på i alla fall :-) 
Eftersom jag inte använder kalender mera (finns en himla fin i Ajfonen) så måste jag ju i alla fall ha en träningskalender! Såklart ska jag ju skriva ner i den vad jag har tränat med vovvarna, hur det gått och om jag bör tänka på något till nästa gång. Om jag kommer att använda den är en helt annan fråga. Men det är ju himla kul att få sin egen personliga almanacka (och nu hör jag C. säga "behöver du verkligen den?" Men det sk*ter jag i, för JO, jag behöver verkligen den!). Den är också fin att titta på och bläddra i :-) 

Har varit och hämtat Syrenskott hos min faster ikväll. Ska bli intressant och se om de vill ta sig. Måste fara och handla lite jord imorgon så jag kan plantera dem. Blir en tusans massa vattnande nu igen. Men det brukar ju kunna komma endel regn ändå såhär på hösten. 

Vårt körsbärsträd tog sig i alla fall riktigt fint! Och det var väl tur det med tanke på hur C. kämpade för att ta upp stenen ur det lilla hålet. :-/ 

Det börjar ju bli höst nu. Då vill man vara inne. Då vill man ha en fin soffa att mysa ner sig i. Jag har hittat en jättefin som jag verkligen vill ha! 


Visst är den fin! Om den får rum i vårt vardagsrum/matrum? Nja, kanske kan bli lite mycket soffa men den är fin! Om vi bara skulle bygga övre våningen klar så skulle den nog få rum. Någon byggare som känner sig manad? Är inte så himla mycket arbete, bara isolera golv,väggar och tak, gipsa, sätta upp lite innerväggar, dra lite vatten, göra ett badrum och lite sånt. Fixar sig nog på några veckor. Helst ska Du jobba gratis också. Man kan få äta det man vill ur kylen och dessutom umgås med våra underbara hundar på dagarna. Intresserad? Tag kontakt! ;-) Mindes nu en hyfsat viktig detalj. Vi har ingen trappa upp, den måste också sättas in. Sen skulle jag önska att allt material tas in genom fönstret på övervåningen så det inte blir så mycket damm här nere. Vi ska ju faktiskt bo här! Orealistisk? Jag? Nääää! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar