torsdag 10 maj 2012

Kommer våren nu?

Tor ni det håller sig nu? Kommer våren nu? När jag gick ut i morse för att hämta tidningen så kändes det faktiskt lite varmt. Inte så där isande som det gjort tidigare. Underbart!

Har varit en jobbig vecka. Ridit måndag och onsdag. Jobbade 15 timmar på tisdagen samt 1 timme på natten mellan tisdag-onsdag. Sjukt trött och sliten. Var totalt slut igår, borde nog inte ha varit och ridit. Fick dessutom feber då jag kom hem, har aldrig frossat så kraftigt som igår. Nå, nu är den borta i alla fall. Var väl nån liten bacillusk som skulle bort :)

Idag är det present shoppning på gång. Både mamma och pappa fyller år denna vecka. Tror det blir ett utemöblemang, eventuellt ett par stövlar åt mor. Ska till posten och hämta ett paket och sen är det möte här hemma hos oss ikväll.

Gräsmattan ska vattnas den med. Var ju inte direkt superväder för att plantera gräsmatta just nu. Har blivit lite torrt i marken så gräset vill nog inte riktigt växa som det är nu. Ska försöka ta ett ryck under dagen och se om det blir bättre.

Under helgen är det Zorrocup. För icke insatta så är det ÅBSK:s officiella agilitytävling utomhus för året. Jag tror Amme och jag ska ta oss dit och kolla lite på tävlingarna och heja på "våra" ekipage.

Bjuder på en bild på Amme på ett av hindrena i agility.


Amme på bommen på travbanan. Hon älskar att stå där och titta ut över banan :) Gissa varför vi inte tränar så mycket?? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar