lördag 16 juni 2012

En vecka till har gått.

Veckan har bestått av bastubygge, träna vovvar och ha möten. Visar lite bilder den här gången, lite från Gran Canaria, bastun och såklart nåt på hundarna, mina bäbsiar :)


Gran Canaria, framför vår altan. Skit på linsen.. 


Mellanmål. Glass och mousserande vin :) 


På "vår" altan på Gran Canaria. 


Mycket kärlek i den blicken. 


Vår superfina bastu!

5 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Tack för din kommentar i min blogg! man blir så glad när folk läser och uppskattar den. Det driver en att fortsätta!

    Vilka söta doggisar du har! Hur går det med er lilla? Är han en likadan piraya som vårat bitmonster?

    Ha det bra!
    /Mia och Amy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Ja, han lilla ja.. Jo, piraya kan man nog kalla det. Idag bet han en gubbe då vi var till en hundrastgård. Han påpekade snällt att han hade rätt vassa tänder..
      Det går bra. Vi har lite koppelproblem med det är bara att bita ihop och träna, träna, träna antar jag :)

      Radera
  2. Hej! Ja, jag har massa frågor, var ni nöjda med ert sammarbete hela vägen här? Var det något som strulade? Ritade ni om köket? (fick ni isf större kök än original? vad kostade det extra isf?) Och vad har ni byggt för hus?

    Tack för titten btw ;)
    Mvh Jessica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Vi är jättenöjda med samarbetet. Nu vill jag vara ärlig och berätta att hon som har Fiskarhedenvillan är min mammas kusin så vi känner varann från förut. Jag tror inte det har spelat så stor roll, har pratat med flera som byggt med dem och är jättenöjda.
      Byggarna (Ensilar Oy) är superbra. De vet verkligen vad de gör och han som är chef är väldigt noggrann.
      Grävare hade vi anlitat privat vilket inte var bra. Grävaren var inte alls bra, han slarvade och vi hittar fortfarande fel. Detta trots att han nog kan. Killen som gjorde vår gård är däremot super och han rekommenderar jag varmt, Jonas Karlsson heter han.
      Elektrikern var proffsig och hade inga problem med våra ändringar. Min sambo är elingenjör så han hade en hel del funderingar.. :)
      VVS:aren var noggrann och duktig men han har lite svårt med att hålla tider. Vilket det visserligen har visat sig att de flesta hantverkare har. Skriv i avtalet att han ska vara klar vid en viss tid så tror jag nog att det ska gå bra.
      Vi hade lite problem med grunden, den var inte plan men det hade inte Fiskarhedenvillan något med att göra. Killen som gjorde grunden hade vi anlitat privat. Annars löpte det på rätt okej. Lite förseningar var det men det är inget man kan göra åt. Huset kom i maj och vi flyttade in i oktober så det gick väldigt snabbt ändå!
      Köket är helt omritat, Madde på Ballingslöv är otroligt duktig. Det är nog inte större men vi lade till en massa lådor och gjorde om så det blev en nätt slant att betala till.
      Vi har byggt Sparven 1½ plan. Just nu är bara nedre våningen beboelig. Vi ska i framtiden även göra den övre klar men just nu behöver vi inte större.
      Hela huset är omritat så den planlösningen vi har finns inte på nätet.
      Hör av dig om du har mera frågor!
      Mvh Lynn

      Radera
  3. Vem gjorde ert markarbete? Att man vet vem man INtE ska ta :P härligt att ni är nöjda! Tar gärna tips på namn ni kan rekomendera för de olika momenten. Har dom just någon speciell som gör el o VVS eller fixar man det själv?

    SvaraRadera